overlijden Eelco Bouwman

Gepubliceerd op: 28-5-2016

IN MEMORIAM

Afbeelding verwijderd

Eelco Bouwman 

Kapitein b.d. der Koninklijke Marechaussee

 

Op 27 mei is Eelco Bouwman, onze penningmeester, in de leeftijd van 71 jaar na een kort ziekbed overleden. Bij Eelco werd een aantal maanden geleden longkanker geconstateerd.

De behandeling met bestralingen en een chemokuur leek een positief resultaat te hebben. Echter begin mei kreeg Eelco vocht achter de longen, kort daarop bleek er weer sprake te zijn van een tumor. Van een verdere behandeling van deze ziekte werd daarop afgezien. Tot het laatst toe wist Eelco, ondanks de pijn die hij had, zijn omgeving te verrassen met zijn humor. 

Eelco is sinds 14 september 2001 penningmeester van onze stichting geweest. Mede dankzij zijn kennis, grondigheid en gedrevenheid kunnen wij stellen een financieel gezonde stichting te zijn. Eelco heeft zich ook buiten zijn penningmeesterschap ingezet voor de personen die aan onze stichting zijn verbonden. Vele uren heeft hij aan SMC besteed. We zijn hem en zijn echtgenote Tineke, die hem hiervoor de ruimte heeft gegeven, voor dit alles heel veel dank verschuldigd. Wij zullen hem missen als vriend en als bijzonder bestuurslid. Wij wensen Tineke, kinderen en kleinkinderen alle sterkte toe dit verlies te kunnen dragen. Moge hij rusten in vrede.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief