Stichting Marechaussee Contact

Koninklijke Marechaussee voor 1945
Voor 1945

Korps Politietroepen

Korps Militaire Politie

Koninklijke Marechaussee (tot 1996)

Koninklijke Marechaussee

Koninklijke Marechaussee

Actueel

Man pleegt joyriding met militair voertuig

Geplaatst op: 15-6-2017

De Koninklijke Marechaussee heeft maandagavond een 21-jarige verwarde man uit Veldhoven aangehouden op verdenking van diefstal, joyriding met een militair voertuig en vernieling. De man wist de kazerne in Oirschot op te komen met een gestolen toegangspas van een militair. Hij had eerder op de dag een rugzak gestolen van oefenende militairen op de Oirschotse Heide. 

De man wist ongezien het terrein van de Generaal Majoor de Ruyter van Steveninckkazerne af te komen door een poort kapot te rijden. Hierna heeft hij enkele uren in de omgeving van Eindhoven rond gereden. Waar de man in de tussenliggende periode precies is geweest, wordt onderzocht. Wel heeft de Marechaussee inmiddels melding ontvangen dat er schade is aangericht door een militair voertuig in een park in Eindhoven. Verder is duidelijk dat er tijdens de rit enkele auto’s zijn beschadigd. Een eigenaar heeft inmiddels aangifte gedaan. 

Uiteindelijk is de man weer teruggekeerd naar de kazerne. Daar kon hij door de Koninklijke Marechaussee worden aangehouden. Zijn eigen auto stond in een greppel geparkeerd. De man is in verzekering gesteld en wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Bron : kmar


Andere nieuwsberichten:

Derde kwartaal 2017

Tweede kwartaal 2017

Eerste kwartaal 2017

Nieuwsberichten van voor 2017

Dank voor uw bezoek aan onze website en graag tot ziens!