Gastenboek

Welkom in ons gastenboek. U kunt zelf een bericht plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. Onze webmaster controleert hierna het bericht op ongewenste inhoud (spam). Uw bericht wordt dus niet meteen zichtbaar. Het doorzoeken van het gastenboek is mogelijk met de zoekfunctie.

Kijk voor meer informatie ook eens op de facebookpagina SMC: 

https://www.facebook.com/StichtingMarechausseeContact

Zoeken in het gastenboek

Geplaatste berichten

Naam: Dekker Johannes 10-3-2024
E-mailadres: renovatie2010@gmail.com
Lichting: 72-5

Ik stoor mij, storen is misschien een te groot woord, van de berichtgeving van 27-2-2024 "Met de Franse slag". Daarin wordt gesproken over een politieagent van de Koninklijke Marechaussee !!!.

Naam: Herman Juurlink 26-2-2024
E-mailadres: herenber@zeelandnet.nl
Lichting: 65 -5 beroeps

Hallo, daar ben ik weer. Herman Juurlink zoekt adressen van de opleiding 65-5 in Apeldoorn. Wie o wie kan mij aan adressen helpen om de oud pelotons maten te bereiken zodat het een reünie kan worden met zoveel mogelijke 65-5 ers. Telefoonnummer of E-mail adres of huis adres alles is welkom. Het is echt een probleem om aan deze gegevens te komen. GROET Herman

Naam: Michel Evers 25-2-2024
E-mailadres: michelevers@ziggo.nl
Lichting: Beroeps 74-5

Graag wil ik zo veel mogelijk gegevens verzamelen van personen uit mijn lichting, Dus stuur je n.a.w. gegevens per email naar mijn email adres. Ik denk dat het voor een reünie wegens 50 jarig jubileum al te laat is om die nog te regelen. Wat altijd wel kan is een reünie regelen voor het volgende jaar en dan wegens het feit dat het 50 jaar geleden is dat we de opleiding hebben afgerond. Dus 50 jaar geleden dat we waren geslaagd.

Naam: Michel Evers 21-2-2024
E-mailadres: michelevers@ziggo.nl
Lichting: Ber. 74-5

Mijn tijd bij KMar altijd ervaren als een positieve start van mijn carrière, hoewel die carière geen lang geuniformeerde carière is geweest. Via wat omwegen heb ik uiteindelijk een carière opgebouwd, van heel veel jaren, in de industriële automatisering en dan voornamelijke de eletrische kant. Toch is de KMar altijd in mijn hoofd blijven “spoken” en dat positief gezien. Een reünie van de beroepslichting 74-5 zou welkom zijn.

Naam: Herman Juurlink 10-2-2024
E-mailadres: herenber@zeelandnet.nl
Lichting: 65 -5

Klink nog ver weg reünie 2025 , maar om zoveel mogelijk oud collega's te bereiken zou ik 65 -5 collega's willen vragen om zo mogelijk hun kennis en eventuele informatie over oud collega's met mij te delen zodat ik hem kan benaderen omtrent de reünie in 2025. De info kan naar mijn E-mailadres herenber@zeelandnet.nl of WatsApp 06301488088 Mijn ervaring is dat ik alle hulp kan gebruiken om collega's te traceren. b.v.d. Herman juurlink

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief