Reünie Surinamegangers

Gepubliceerd op: 9-11-2009

De jaarlijkse reünie van oud-KMar personeel en hun partners, dat uitgezonden is geweest naar Suriname, vindt plaats op woensdag, 31 maart 2010, in de dependance van het Marechausseemuseum, Weeshuiswal 4 in Buren.

U bent welkom vanaf 13.30 uur. Tijdens deze reünie is er geen rondleiding met gidsen; uiteraard kunt u wel op eigen gelegenheid het museum bezoeken. Nadat u onder het genot van een hapje en een drankje (het drankje is voor eigen rekening) weer enigszins bent bijgepraat, staat omstreeks 17.00 uur een Indisch buffet in de dependance voor u klaar. Getracht zal worden om voor de dames een alternatief programma te verzorgen. 
Suriname reunieDe kosten van deelname aan deze reünie voor begunstigers van de SMC, waaronder ook de partner wordt begrepen, zijn € 10,00 per  persoon, inclusief het buffet en het eventueel alternatief programma voor de dames. Niet begunstigers zijn ook welkom, zij betalen € 20, 00 per persoon.

U meldt zich aan door overmaking van het te betalen bedrag op bankrekeningnummer 715795 van de Stichting Marechaussee Contact, Reüniecommissie, Walstro 33, 1273 BH Huizen, onder vermelding van 'SURINAME'. Bij telebankieren tevens graag uw adres vermelden. Uw aanmelding wordt uiterlijk 20 maart 2010 tegemoet gezien.

Betalingen worden niet gerestitueerd indien wordt afgezegd na 20 maart 2010.

Natuurlijk kunt u artikelen die u aan het museum wilt schenken - voorzien van uw naam en adres - meenemen en afgeven.

Voor eventuele nadere informatie kunt u terecht bij de secretaris van de reüniecommissie, Roel Gras, telefoon : 035-5258313.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief