Reünie Surinamegangers

Gepubliceerd op: 24-11-2011

De jaarlijkse reünie van oud-KMar personeel en hun partners, dat uitgezonden is geweest naar Suriname, vindt plaats op donderdag, 12 april 2012,  in de dependance van het Marechausseemuseum, Weeshuiswal 4 in Buren.

U bent welkom vanaf 13.30 uur. Tijdens deze reünie is er geen rondleiding met gidsen; uiteraard kunt u wel op eigen gelegenheid het museum bezoeken. Nadat u onder het genot van een hapje en een drankje (hetSuriname reunie drankje is voor eigen rekening) weer enigszins bent bijgepraat, staat omstreeks 17.00 uur een buffet in de dependance voor u  klaar.
 
De kosten van deelname aan deze reünie voor begunstigers van de SMC, waaronder ook de partner wordt begrepen, zijn € 12,50 per  persoon, inclusief het buffet. Niet begunstigers zijn ook welkom, zij betalen € 25,00 per persoon.

U meldt zich aan door overmaking van het te betalen bedrag op bankrekeningnummer:715795 van de Stichting Marechaussee Contact, Reüniecommissie, Walstro 33, 1273 BH Huizen, onder vermelding van “SURINAME”. Bij telebankieren tevens graag uw adres vermelden. Uw aanmelding wordt uiterlijk 30 maart  2012 tegemoet gezien.

Gelet op de betalingscondities geldt dat betalingen niet kunnen worden gerestitueerd bij afzegging van deelname na 30 maart 2012.
Na aanmelding ontvangt u geen herinnering cq programma. Zaken die u eventueel aan het museum wilt schenken kunt u, voorzien van naam en adres, meenemen en afgeven. Voor eventuele nadere informatie kunt u terecht bij de secretaris van de reüniecommissie, Roel Gras.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief