Contactmiddag Amsterdam

Gepubliceerd op: 9-5-2007

ATTENTIE !

Wegens definitieve sluiting van de betreffende KMar-lokatie zal deze contactmiddag tot grote spijt van de Reüniecommissie geen doorgang kunnen vinden.
Ingeschreven deelnemers krijgen individueel bericht.

De jaarlijkse contactmiddag te Amsterdam is gepland op woensdag, 9 mei 2007, in de KMar-lokatie aan het Robert Kochplantsoen 35 in Amsterdam-Oost (de voormalige brigade Amsterdam). Aanvang 13.30 uur.

Op het drankje na zijn er voor de deelnemers geen kosten aan verbonden.
Omdat ook in Amsterdam-Oost alleen tegen betaling kan worden geparkeerd en er geen parkeergelegenheid op het terrein van de KMar-lokatie is, verdient het aanbeveling om van het openbaar vervoer gebruik te maken, dan wel met eigen vervoer naar de P en R lokaties bij de NS-stations Diemen of Weesp te reizen en vandaar met het openbaar vervoer naar “de Robert Koch”.

Omdat de plannen voor het “afstoten” van de “Robert Koch” in een vergevorderd stadium zijn, dient u er rekening mee te houden, dat de contactmiddag geen doorgang zou kunnen vinden, dan wel dat zal moeten worden uitgeweken naar een andere lokatie. Laat u zich dit er echter niet van weerhouden u aan te melden voor deze, altijd weer gezellige, middag. Bij wijzigingen zult u tijdig worden geïnformeerd.

Opgave uiterlijk 2 mei 2007 bij Roel Gras.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief