REüNIE “BOERMA-PLAIZIER” / MP III

Gepubliceerd op: 14-6-2007

Klik hier voor een fotoimpressie

De jaarlijkse reünie “Boerma-Plaizier” zal dit jaar worden gehouden op donderdag, 14 juni 2007, in het Congres en Reüniecentrum “KUMPULAN”, Velperweg 147 in Arnhem.

De kranslegging en herdenking bij het KNIL monument zal worden ondersteund door de Big Band van het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee.


Na de kranslegging en herdenking zal de Indische dansgroep “Bunga Kenanga” een optreden verzorgen met traditionele dansen. Zij zullen daarbij gekleed zijn in traditionele kleding.

Voor deze reünie kunnen zich aanmelden, allen die in het voormalig Nederlands-Indië (inclusief Nieuw
  
foto: Eric Boom
  

Guinea), Korea en Engeland bij het Korps Militaire Politie en/of het Wapen der Koninklijke Marechaussee, dan wel bij het Korps Politietroepen hebben gediend. Uiteraard zijn ook de partners welkom.
Joop Mensink maakt van deze gelegenheid gebruik om de oud-leden van MP III – die voorheen als “Sumatra-reünie” bijeenkwamen - op te roepen zich op te geven voor deze reünie.

De deelnamebijdrage is als volgt vastgesteld:
Voor SMC begunstigers € 13,50 per persoon; voor niet SMC begunstigers € 20,50 per persoon. De bedragen dienen uiterlijk op 5 juni 2007, te zijn bijgeschreven op postgirorekening 0715795 van de Stichting Marechaussee Contact, Reüniecommissie,
Alexanderstraat 10, 2514 JL Den Haag, onder vermelding van: KUMPULAN.

Uw overschrijving geldt tevens als aanmelding. Bij Telebankieren gaarne tevens uw adres te vermelden. Weduwen, begunstigsters van de SMC, kunnen deze reünie op kosten van de Stichting bezoeken. Zij dienen zich uiterlijk op 5 juni 2007, schriftelijk te hebben aangemeld bij de secretaris van de reüniecommissie SMC, dhr R. Gras, Walstro 33, 1273 BH Huizen, telefoon 035 – 5258313.

Het programmaboekje wordt de deelnemers tijdig toegezonden. Nabij de KUMPULAN zijn enkele parkeerplaatsen voor minder validen. Wilt u hiervan gebruik maken, geeft u dit dan aan bij uw aanmelding. U wordt dan in het bezit gesteld van een parkeerkaart. Op vertoon van uw veteranenpas heeft u gratis toegang tot het museum Bronbeek.

Voor nadere informatie over deze reünie kunt u kontakt opnemen met de secretaris van de Reüniecommissie dhr R. Gras.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief