Stichting Marechaussee Contact

Koninklijke Marechaussee voor 1945
Voor 1945

Korps Politietroepen

Korps Militaire Politie

Koninklijke Marechaussee (tot 1996)

Koninklijke Marechaussee

Koninklijke Marechaussee

Actueel

Grote actie afpakteam Aruba

Geplaatst op: 12-2-2018

ORANJESTAD - Het Integraal Afpakteam Aruba heeft in nauwe samenwerking met de Koninklijke Marechaussee (Kmar) en het Openbaar Ministerie uit Nederland een grote actie uitgevoerd. Daarbij is op de ochtend van 7 februari jl. een huiszoeking gehouden in een villa in Saliña Cerca.

Aruba afpakteam-aruba feb18Bij de huiszoeking zijn verdovende middelen, meerdere vuistvuurwapens en een hoeveelheid cash in beslag genomen. Tevens is beslag gelegd op drie personenauto's en drie scooters. Ook de woning is in beslag genomen. Er zijn twee aanhoudingen verricht, en het onderzoek is nog in volle gang.

Al het beslag komt ten goede van het Criminaliteitsbestrijdingsfonds. Gelden uit dit fonds worden aangewend ter bevordering van de bestrijding van criminaliteit. Daarmee komen de opbrengsten van deze actie rechtsreeks ten goede van Aruba. Het Integraal Afpakteam Aruba wil hieraan op zichtbare wijze haar bijdrage leveren.

Het afpakteam is een samenwerkingsverband van onder  andere het Openbaar Ministerie, het Korps Politie Aruba , de Douane, het Fiscale inlichtingen- en opsporingsteam en het Meldpunt Ongebruikelijke Transacties. Op 1 maart jl. is het afpakteam van start gegaan en en houdt zich bezig met de bestrijding van financieel economische criminaliteit. Misdaad mag niet lonen. Persbureau Curaçao.

Bron : dwtonline.com 


Andere nieuwsberichten:

Derde kwartaal 2018

Tweede kwartaal 2018

Eerste kwartaal 2018

Nieuwsberichten van voor 2018

Dank voor uw bezoek aan onze website en graag tot ziens!