Stichting Marechaussee Contact

Koninklijke Marechaussee voor 1945
Voor 1945

Korps Politietroepen

Korps Militaire Politie

Koninklijke Marechaussee (tot 1996)

Koninklijke Marechaussee

Koninklijke Marechaussee

Actueel

Concert orkest Koninklijke Marechaussee

Geplaatst op: 13-7-2018

Apeldoorn - In het kader van het provinciale Festival "Over Grenzen in Gelderland" organiseert het Erfgoedplatform Apeldoorn i.s.m. de stichting Koninklijk Apeldoorn op zaterdagmiddag 21 juli 2018 een bijzonder concert van het Trompetterkorps der Kon. Marechaussee in het Oranjepark in Apeldoorn,

TKKMar optreden Apeldoorn  21-7-17Dit concert vormt de afsluiting van de festivalperiode in Apeldoorn en wordt tevens door de Koninklijke Marechaussee in het kader van de relatie met de gemeente Apeldoorn gratis aangeboden aan de inwoners van Apeldoorn.

Het Trompetterkorps is gelegerd in het Opleidings-, Trainings- en Kenniscentrum Koninklijke Marechaussee, gevestigd in de Koning Willem III kazerne in Apeldoorn en staat onder leiding van kapitein Peter Kleine Schaars. Naast het fanfareorkest zullen ook de dames van het trio "Yess Sister Jazz Sister"optreden.

Het optreden vindt plaats van 14.00 tot ongeveer 15.30 uur op het plateau voor de muziekkoepel en zal geopend worden door burgemeester John Berends.

Er is voldoende gelegenheid om rondom in het gras te kunnen zitten, waarvoor u echter wel zelf een stoeltje moet meenemen; tevens is er catering en zijn er toiletten beschikbaar.

Daar er in de omgeving zeer beperkt parkeergelegenheid aanwezig is , verzoieken wij u zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen.

voor meer gegevens zie onze website : www.erfgoedplatformapeldoorn.nl/erfgoedfestival

Bron : apeldoornsstadsblad.nl


Andere nieuwsberichten:

Derde kwartaal 2018

Tweede kwartaal 2018

Eerste kwartaal 2018

Nieuwsberichten van voor 2018

Dank voor uw bezoek aan onze website en graag tot ziens!