Stichting Marechaussee Contact

Koninklijke Marechaussee voor 1945
Voor 1945

Korps Politietroepen

Korps Militaire Politie

Koninklijke Marechaussee (tot 1996)

Koninklijke Marechaussee

Koninklijke Marechaussee

Actueel

Resultaten verkeerscontrole Oudenoord Utrecht

Geplaatst op: 7-3-2019

Utrecht - Dinsdagmiddag 5 maart is er een grote integrale verkeerscontrole gehouden op de Oudenoord in Utrecht noord. Verschillende politieafdelingen hebben samen met o.a. gemeentehandhavers, Douane, Belastingdienst en Koninklijke Marechaussee verkeersdeelnemers tussen 13.00 uur en 19.00 uur  gecontroleerd.

Auto's worden in beslaggenomen door de belastingdienst
Doel was, naast het vergroten van de verkeersveiligheid, ook o.a. openstaande boetes, onbetaalde belastingen en andere strafbare zaken aan het licht te brengen. Er zijn rond de 200 verkeersdeelnemers gecontroleerd.

Door de belastingdienst is 27.340 euro aan openstaande belastingschulden geint en zijn  18 voertuigen in beslag genomen.

De politie heeft 50 boetes geschreven voor onder andere het rijden door rood, bellen tijdens het rijden, gladde banden en rijden zonder gordel.

Ook zijn er 30 scooters aangehouden waarvan er drie in beslag zijn genomen. Verder zijn meerdere voertuigen op drugs gecontroleerd o.a. met behulp van een drugshond. Er is een bestuurder aangehouden vanwege rijden onder invloed van drugs.

Bron : politie.nl


Andere nieuwsberichten:

Derde kwartaal 2019

Tweede kwartaal 2019

Eerste kwartaal 2019

Nieuwsberichten van voor 2019

Dank voor uw bezoek aan onze website en graag tot ziens!