Stichting Marechaussee Contact

Koninklijke Marechaussee voor 1945
Voor 1945

Korps Politietroepen

Korps Militaire Politie

Koninklijke Marechaussee (tot 1996)

Koninklijke Marechaussee

Koninklijke Marechaussee

Actueel

KMar arresteert 10 mensen logistiek bedrijf op Schiphol

Geplaatst op: 15-6-2019

De Koninklijke Marechaussee (KMar) heeft 10 mensen gearresteerd die werkzaam zijn of waren bij een logistiek bedrijf op Schiphol. De arrestaties gebeurden in het licht van een drugsonderzoek.

Cocaïne
De Koninklijke Marechaussee heeft tien personen aangehouden in de leeftijd van 30 tot 40 jaar, in verband met drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol. De verdachten komen uit Polen, Azerbeidzjan, Nederland en Letland. Dit gebeurde naar aanleiding van een vondst van 27 kilo cocaïne tussen een partij bloemen ‘bij een logistiek dienstverlener aan Schiphol’, aldus de KMar.

Maastricht
Naar aanleiding van de vondst is de Koninklijke Marechaussee onder leiding van het Openbaar Ministerie een onderzoek gestart naar de herkomst van deze verdovende middelen. ‘Gedurende dit onderzoek heeft de Marechaussee in april een zending van 160 kilo cocaïne kunnen onderscheppen op Maastricht Aachen Airport. Ook deze zending zat verstopt tussen een partij bloemen. Alle verdachten waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht verdachten bevinden zich nog in voorlopige hechtenis. De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak’, zo meldt de KMar.

Bron : upinthesky.nl


Andere nieuwsberichten:

Derde kwartaal 2019

Tweede kwartaal 2019

Eerste kwartaal 2019

Nieuwsberichten van voor 2019

Dank voor uw bezoek aan onze website en graag tot ziens!