Burgemeester waarschuwt voor valetparking: 'niet zonder risico's'

Gepubliceerd op: 21-10-2019

HAARLEMMERMEER De herfstvakantie is in aantocht en veel mensen maken hiervan gebruik om nog even de zon op te zoeken. Wie met het vliegtuig gaat en de auto door een valet parking bedrijf laat parkeren, doet er verstandig aan op de volgende zaken te letten, aldus de gemeente Haarlemmermeer.

Burgemeester Marianne Schuurmans: "Er zit veel kaf tussen het koren, bedrijven die hun afspraken niet nakomen, die honderden kilometers met de auto's rijden of ernstige schade aan auto's veroorzaken, soms zelfs doelbewust. In september verdween zelfs een eigenaar van een valet parkingbedrijf met de noorderzon. Mensen die net terugkomen van vakantie staan zo voor een bijzonder onaangename verrassing. Nu de herfstvakantie weer voor de deur staat, wil ik iedereen nogmaals op het hart drukken om goed op te letten met wie je in zee gaat."                  

VALET TIPS & TRICKS Reizigers die overwegen om hun auto door een valet parkingbedrijf te laten parkeren, moeten op het volgende letten;  het beste is om –als dat kan- gebruik te maken van een van de vele alternatieven die er zijn voor valet parking, zoals het openbaar vervoer, laat je wegbrengen door familie of vrienden of parkeer je auto zelf op lang parkeren en ga met de shuttle naar de vertrekhal. 

Bron : witteweekbladnieuw-vennep.nl

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief