Stichting Marechaussee Contact

Koninklijke Marechaussee voor 1945
Voor 1945

Korps Politietroepen

Korps Militaire Politie

Koninklijke Marechaussee (tot 1996)

Koninklijke Marechaussee

Koninklijke Marechaussee

Doorzoek het gastenboek
Zoeken in: :: Trefwoord:

Teken gastenboek

Naam:
E-mail:
Lichting:
Bericht:
Ter voorkoming van ongewenste berichten,
zogeheten spam, vragen wij u
onderstaande verificatiecode in te vullen
alvorens een nieuw bericht te plaatsen.
Verificatiecode:  

20-8-2004
Naam: Thijs Groeneveld
Email: groeneveld-nieuwkoop@t-online.de
Lichting: 62-1
Bericht: Op de webseite van Marechausseenostalgie heb ik ook al een oproep gedaan om de maten van 62-1 van het 101marbat, B-cie, 3e pel.op te trommelen voor de jaarlijkse reunie op 22 sept.a.s. Ik heb deze jongens persoonlijk al aangeschreven om ze op de beide webseiten te wijzen. Jongens, nu lid worden van gods eigen wapen. Geen gelul van dat wist ik niet. Jullie weten het nu. In het gastenboek van het zusterbedrijf heb ik mijn bericht, hoewel bevestigd, niet terug kunnen vinden. Zal wel aan mijn computer liggen, hij loopt nog op diesel. Tot ziens op de 22e sept.Groeten uit Havixbeck, Dld. Thijs

17-8-2004
Naam: Gert van den Broek
Email: g.vandenbroek@planet.nl
Lichting: 81-1
Bericht: Schitterend deze site van SMC. Helaas nog geen dienstmakkers van lichting 81-1 tegengekomen. Dus een oproep aan hen. Geweldige mooie tijd in Apeldoorn (KWIII)en Nunspeet (Gen. Winkelman 103maresk)Heb zelf weinig foto's van mijn diensttijd maar weet dat enkele dienstkameraden deze wel hebben vooral van de periode in Nunspeet. Er zijn foto's gemaakt van de CI (commandanten inspectie)en een commandanten overdracht van overste Scipio.

16-8-2004
Naam: marianne offringa -
Email: maspin@wxs.nl
Lichting:
Bericht: als rollenspeelsters in apeldoorn heb ik veel bewondering gekregen voor de leerlingen en instructeurs.ik ben heel erg geschrokken over de berichten uit irak en ik wil graag iedereen veel sterkte toewensen.

12-8-2004
Naam: Nick Posthumus
Email: nnpposthumus@wanadoo.nl
Lichting: 73-5
Bericht: Leuke site. Blij dat het SMC ook met zijn tijd mee gaat in deze snelle wereld die bol staat van communicatie. Heb nog geen maten van mijn lichting gezien, maar "loop" nog even naar de andere website. Kent iedereen ook www.dienstmakkers.nl? Beetje concurrentie kan geen kwaad, nietwaar? Houdt ons scherp. Groet, Nik Posthumus

30-7-2004
Naam: Kees Adelerhof
Email: c.adelerhof@spijkenisse.nl
Lichting:
Bericht: Beste lezer, Ik ben op zoek naar een oude jeugdvriend. Zijn naam is Henk Wuyster, geboren in 1946. Eind jaren 70 was hij als wachtmeester werkzaam in 'tHarde. Hij woonde in die tijd in Elburg. Wie kent hem en kan mij in contact brengen met hem.

21-7-2004
Naam: Joke de Haan
Email: jokestephan@zonnet.nl
Lichting:
Bericht: Beste lezer, Ik heb al eerder een oproep gedaan. Ik ben op zoek naar een man die in 1968 (zomer) werkte op o.a. Drakensteyn bij de KMAR. Deze persoon heette Marius of Marinus, was bevriend met een Simon en heeft op een avond een date gehad met een meisje Tine genaamd. Ik zoek deze persoon. Wi e kent hem en kan me in contact brengen met hem> Mail is welkom. met vriendelijke groet, Joke

18-7-2004
Naam: Roel Bouwman
Email: roel@pacific.net.au
Lichting: 61-4 beroeps
Bericht: Graag deel ik de mening van Ton Peters dat wellicht vele SMC begunstigers nog niet op de hoogte zijn van het bestaan van deze website. De site is bijna een halfjaar "in de lucht" en het gastenboek telt 61 berichten, terwijl het aantal begunstigers per 1 juli 3246 bedraagt. Lezers zouden in ons lijfblad regelmatig kunnen worden geattendeerd op het bestaan van de SMC-site. Van 61-4 ben ik nog niemand tegengekomen.

14-7-2004
Naam: Rene S. Hamelers
Email: r.hamelers@planetinternet.be
Lichting: 1963-02
Bericht: Spittend door de website van het SMC werd ik geconfronteerd met de verdiensten van Arie van Veen en Joop Rump, die beiden onlangs werden beloond met de versierselen als Lid-Orde van Oranje-Nassau. Van Harte gefeliciteerd ook namens Claire. Eveneens mijn welgemeende felicitaties voor Jhr. den Beer Poortugael, als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

13-7-2004
Naam: Rene S. Hamelers
Email: r.hamelers@planetinternet.be
Lichting: 63-02
Bericht: Gefeliciteerd met deze techniek van de 21e eeuw. Zelfs het SMC wordt "modern" met een website, waar de echt ouderen onder ons misschien een beetje moeite mee hebben. Ik vind het een gedurfde stap waar men mogelijk lang over vergaderd heeft. Nogmaals gefeliciteerd,... een goede zaak en het ziet er mooi uit.

10-7-2004
Naam: Ton Peters
Email: antoon.peters@ewetel.net
Lichting: dpl.62-2 ber. miv 12-6-1962
Bericht: Ik heb al eerder in dit gastenboek geschreven, maar i.v.m. mijn verhuizing naar Barßel in Duitsland(omgeving van Oldenburg)is mijn e-mailadres gewijzigd!(waarvan akte!) Jammer nog steeds geen reacties van mijn toenmalige collegea!?? Ik veronderstel dat nog weinig mensen het gastenboek lezen? Mogelijk kan in het MC hierop eens worden geattendeerd?

1-7-2004
Naam: Bjorn Stroetenga
Email: bjorn.stroetenga@home.nl
Lichting: 78-2 / KVV
Bericht: Ik heb een geweldige tijd gehand bij het wapen. Vooral de periode in Seedorf met Aoo Gerrit Piso was er een om niet te vergeten. Zijn er nog collega's uit deze tijd die dit lezen en mij nog herinneren, mail eens een keertje. Lang niets meer gehoord van iedereen.

27-6-2004
Naam: johan rondhout
Email: fam.rondhout@zonnet.nl
Lichting: 54-6
Bericht: beste smc-makkers,sinds kort week in van het bestaan van deze side.Ik kan het danook niet laten iets van mij te laten horen.Ik ben van de lichting 54-6,welke a.s. november een halve eeuw geleden zich in Apeldoorn moest melden.Gelukkig beschik ik nog over een klassefoto van de instructiecomp.,waarop een 43 tal fillers incl.drie instructeurs. Alle namen zijn mij nog bekend.Is iemand geinteresserd,dan ben ik bereid deze foto,uiteraard tegen een kleine vergoeding op te sturen. Ik verwacht,dat deze foto binnenkort wordt afgedrukt in het foto-album van marechausseenostalgie of smc kroniek. De groeten van johan rondhout uit het friese haagje met de bekende profcub van onze foppe c.s.

13-6-2004
Naam: richard Hoogendoorn
Email: richard.hoogendoorn@hetnet.nl
Lichting: 75-6
Bericht: Via een vroegere lichtingsgenoot opmerkzaam gemaakt op de stichting en deze site. Ik ben als dpl. mar. vanaf het OC naar 103 gegaan 4e pel. Opper Zwaans. Wat een leuke tijd heb ik daar gehad. En als ik de enthausiaste opmerkingen lees ben ik zeker niet de enige geweest. Werkelijk een uniek wapen!

9-6-2004
Naam: Ben Schipper
Email: blgterveuren@dodo.com.au
Lichting: 68/3
Bericht: Fantastishe tijd gehad op OCKMAR. Mijn diensttijd gaf me de kans om bij de Gempo. te komen en uiteindelijk weer in Apeldoorn terecht te komen. Om toe gelaten te worden bij het Trompetter-korps was wel het hoogte-punt. Ook ingezet geweest om maquettes te bouwen voor instructie. Na OCKMAR mijn dienst tijd volgemaakt bij 11 Maresk op de motoren. In 1982 afscheid genomen van de Gempo Apeldoorn en vertrokken naar Australia.Woon nu in de Gold Coast Hinterlands , Queensland.Iedereen van het Wapen is welkom.

25-5-2004
Naam: Eric Moonen
Email: eric.moonen@telenet.be
Lichting: 77/4 dpl.
Bericht: Prachtige tijd in Apeldoorn en Schaarsbergen! 11 Maresk.

29-4-2004
Naam: Joop Protzman
Email: joop-protzman@hetnet.nl
Lichting: 67-4
Bericht: Wie kan mij vertellen wie van het "WAPEN"of oud leden van het "WAPEN" vandaag 29 april een onderscheiding hebben gekregen. Voor u alleen een fijne dag morgen

27-4-2004
Naam: Gerard Heesbeen
Email: gmm.heesbeen@quicknet.nl
Lichting: 82-1
Bericht: Ik vind deze site een goede aanvulling in onderlinge contacten met eventuele oud collega's leuk ook de verhalen en berichten te zien. Ik hoop dat meerdere zullen volgen

24-4-2004
Naam: André Delsing
Email: a.delsing@tiscali.nl
Lichting: 61-5
Bericht: Graag wil ik de organisatoren van de contactmiddag van vrijdagmidddag (23/4) in de Koning Willem III kazerne hartelijk danken voor hun inspanningen. Het was een bijzonder indrukwekkende middag waarbij vele herinneringen van vroeger weer boven kwamen.

16-4-2004
Naam: Henk de Graaf
Email: graaf-1@wanadoo.nl
Lichting: 62/5 beroeps
Bericht: Heel mooi deze site nu nog veel oud collega's en het wordt nog mooier

15-4-2004
Naam: G.A. Haeke
Email: ghaeke@kabelfoon.nl
Lichting: 56-1 Beroeps
Bericht: Door klasgenoot van die tijd op deze site atent gemaakt. Wist niet wist niet van het bestaan SMC af. Het bracht gelijk de Marechaussee tijd weer boven

13-4-2004
Naam: P.J.Staats
Email: peterstaats@veteranen.nl
Lichting: 1946
Bericht: Bij het bekijken van de reünies en contactdagen mis ik de reünie van Sumatra.Deze reünie die al zoveel jaren geleid wordt door de heren Mensink en v.Broeckhuysen,wordt gehouden op donderdag 22 apri 2004 in de Princes Margriet Kazerne in Wezep.Misschien heeft het nog zin om het te melden.bedankt

12-4-2004
Naam: Geert Willem Raak
Email: gr38@optushome.com.au
Lichting: 57-9 klas O
Bericht: Hallo oude dienstmakkers, als je mij nog kunt herinneren, zou ik heel graag iets van je horen. Ik zit nu al over de 40 jaar in Australia en ben by de Netherlands Ex-Servicemen & Women's Association in Queensland/Australia als Treasurer. Ik woon in Brisbane.

12-4-2004
Naam: Nico Ritchi
Email: n.ritchi@zonnet.nl
Lichting: 61-3
Bericht: Een prima site en een goede gelegenheid om iets van mijn vroegere maten te vernemen.

9-4-2004
Naam: g.j.rekkers
Email: gjrekkers@hotmail.com
Lichting: beroeps mrt 56-mrt 63
Bericht: waarom ben ik al niet veel eerder hierin gestapt. klasse om oude maten te kunnen vinden. wie van klas z 1956 reageert?

27-3-2004
Naam: Stephan
Email: Jokestephan@zonnet.nl
Lichting:
Bericht: Beste lezer, Wie kan me helpen bij het vinden van Marius/Marinus. M. was in 1968 o.a. werkzaam bij Paleis Drakensteyn. Hij was bevriend met ene Simon. groet

26-3-2004
Naam: Ferry Limburg
Email: fertiny@hotmail.com
Lichting: 1955-5
Bericht: Op de site van dienstmakkers heeft zich Harry Brantjes gemeld als pel.cdt van B-101 Marbat o.l.v. Kap.Schultze. Ik ben van dezelfde B-cie en lichting 55-5, maar ik herinner mij deze naam niet. Wel weet ik de namen van o.a. Kornet de Greef en 2e lt. Jan v/d Ven uit die tijd. Kan hij zich nader bekend maken?

26-3-2004
Naam: Ferry Limburg
Email: fertiny@hotmail.com
Lichting: 1955-5
Bericht: Aanvulling op onderstaand bericht: We hadden destijds wel een overste Brantjes als ik me goed herinner.

25-3-2004
Naam: A.Christiaans
Email: a.christiaans@quicknet.nl
Lichting: beroeps 56-1
Bericht: Prachtige site. Ben de laatste tijd steeds meer benieuwd hoe of het met het Wapen gaat en zo kom je prachtige informatie tegen en heb je spijt dat je jaren geleden niet bent begonnen met zoeken naar je ouwe maten.

22-3-2004
Naam: koen wilson
Email: koen.wilson@planet.nl
Lichting: 73-6
Bericht: geweldig om herrineringen terug tevinden via mar.contakt.ik was dspl.na opleiding bij 104 mar.esk.gediend.Waar zijn de ouwe maten ?

21-3-2004
Naam: Theo Willemsen
Email: theo.w@wxs.nl
Lichting: 66-4 (ber)
Bericht: Van harte gefeliciteerd met deze site. Een goede aanvulling om op de hoogte te blijven van het wel en wee van ons Wapen.

19-3-2004
Naam: Ferry Limburg
Email: fertiny@hotmail.com
Lichting: 55-5
Bericht: Hierbij wil ik, mede namens mijn echtgenote, uw organisatie en speciaal Roel Gras hartelijk danken voor de fijne dag die we gisteren in Buren hebben gehad. Tot ziens volgende maand op de Koning Willem III.

15-3-2004
Naam: Kees Kortlever
Email: cjkortlever@veteranen.nl
Lichting: beroeps 1949-1960
Bericht: Prima site. Gefeliciteerd en hulde aan de samensteller(s). Hoewel ik wel enige bekenden in dit gastenboek aantrof, heb ik nog niemand gezien met wie ik samen diende bij brigade en/of parate onderdelen. Ben benieuwd of er nog iemand reageert !!!

9-3-2004
Naam: Joop Geers
Email: joop.geers@zonnet.nl
Lichting: 54-6
Bericht: Ik heb de opleiding voor wachtmeester in Apeldoorn op de Willem III genoten, daarna stage gelopen op de brigade Breda en tenslotte parate troepen op de WGF kazerne te Harderwijk gediend. Omdat ik met vervroegd ben afgezwaaid i.v.m. bouwverlof, heb ik nadien geen van mijn vroegere maten ontmoet. Via marechausseenostalgie heb ik met een bericht en enige foto's getracht iemand van de mannen te vinden maar tot op heden nog geen resultaat.Nu na een geschiedenis van bijna 50 jaar na opkomst zou het misschien zinvol zijn om de reünie die door de 11 september gebeurtenis is afgeblazen alsnog te doen plaats vinden. Reacties zie ik met belangstelling tegemoet.

8-3-2004
Naam: Matser.C
Email: cormatser@veteranen.nl
Lichting: 1949 - 1955 BER.brigade Den Haag
Bericht: Proficiat met deze duide-lijke site en hoop er binnen kort ook eens bekende namen uit die tijd op te lezen. Wordt er nog wel eens een reunie gehouden van de men- sen uit mijn tijd.???.

7-3-2004
Naam: ow Roland van den Ak
Email: ockmar@apeldoornnet.nl
Lichting: http://welcome.to/marechaussee.nl
Bericht: Fred, je hebt jezelf overtroffen met deze SMC website. Misschien dat het nú de jongere generatie ook zal gaan aanspreken om begunstiger te worden. Op het OCKMar zou er ook veel meer aandacht aan besteed kunnen worden ipv alléén de bladen met foto's uit "de oude doos" te verspreiden. IBT Marsen Nieuws

6-3-2004
Naam: Johan Siebel
Email: j.siebel@chello.nl
Lichting: 88-3
Bericht: Eindelijk is hij er een eigen site van de SMC, hoop dat er meer aanmelden van de jongere generatie. Ik zag dat er nog maar 1 was uit de jaren 80 die zich had aangemeld.

5-3-2004
Naam: Jaap Hoogenboom
Email: grl89@home.nl
Lichting: 52-3
Bericht: Ook mijn gelukwensen met deze nieuwe en mooie site. Dat we er allemaal veel plezier en nut van mogen hebben! Ton van der Linden vond ik al via "marechausseenostalgie.nl". Wie meldt zich nog meer aan van 52-3?

4-3-2004
Naam: Hans Segers
Email: j.m.segers@hccnet.nl
Lichting: Beroeps 1955 Klas R!!
Bericht: Als oud lid van Gods Eigen Wapen en dus lid van MC las ik in ons blad van de opening van deze site. Het overtreft mijn stoutste verwachtingen. Duidelijk, helder en weer een nieuwe contactmogelijkheid.Van harte gefeliciteerd. Deze site zet ik straks nog bij mijn favorieten.

4-3-2004
Naam: Lieuwe Miedema
Email: suracha@suracha.nl
Lichting: ber. 66-6
Bericht: Geweldig deze site, proficiat, mogelijk zal ik in de toekomst via deze site oude vrienden terug kunnen vinden. met vrg Leo Miedema.

3-3-2004
Naam: Jan Dijkstra
Email: jettyjan@hetnet.nl
Lichting: 59-6 (beroeps)
Bericht: Gefeliciteerd met jullie website. Ik zou het erg leuk vinden om via jullie stichting de contacten met mijn oude dienstmaten te vernieuwen. Zoals b.v. het organiseren van een reünie in 2009, wanner het 50 jaar gelden is dat onze lichting, nog nat achter de oren, de kazerne aan de Frankenlaan binnenkwam. Groet, Jan Dijkstra

2-3-2004
Naam: E.IDSARDI
Email: EIDSARDI@WANADOO.NL
Lichting: 1949
Bericht: Gefeliciteerd met deze nieuwe site.Ik volg het M.C.

1-3-2004
Naam: Joop Protzman
Email: joop-protzman@hetnet.nl
Lichting: 67-4
Bericht: SMC profiat met jullie nieuwe site. Ziet er erg goed uit en zal hem zeker bij mijn favorieten plaatsen. Zijn er momenteel meerderen met mij teleurgesteld over de invoering van de eigen medaille KMAR, die wel is uitgereikt aan Genm Neisinggh en wij als oud gedienden kunnen er naar fluiten want hij kan alleen worden toegekend aan militairen in werkelijke dienst. Kan iemand mij meer info geven of ik en anderen wel in aanmerking kunnen komen terwijl wij nu genieten naar jaren lange inzet bij het "WApen"van ons FLO. 2e vraagje kan ik de MarKrant ook ergens vinden op een site? Groetjes Joop Protzman

1-3-2004
Naam: jan stok
Email: j.r.stok@solcon.nl
Lichting: 1949-beroeps
Bericht: Proficiat met deze web-site. Zal zonder meer bijdragen aan nog meer ver- bondenheid met oud=mare- chaussee wapenbroeders.

1-3-2004
Naam: Henk Volders
Email: h.volders@veteranen.nl
Lichting: 1928 (vervroegd dienstplichtige)
Bericht: Met genoegen kennis genomen van deze site, maar met nog meer genoegen bekeek ik het gastenboek en dergelijke. Het ziet er goed uit! Bedankt!!. Henk

29-2-2004
Naam: Eric van Uden
Email: eric.van.uden@zonnet.nl
Lichting: Dpl:88-5
Bericht: SMC, Het begin van de nieuwe site ziet er heel goed uit.Ga zo door!

29-2-2004
Naam: C.A.de Bil
Email: keesdebil@hotmail.com
Lichting: Ber. 65-2
Bericht: Van harte proficiat met deze site! Ondanks het feit dat SMC (meestal) betrekking op het verleden heeft, blijkt hieruit dat eigentijdse communicatiemiddelen niet worden gemeden! Kortom, ook het SMC staat midden in deze moderne tijd. Mochten er evt. andere Ber.65-2'ers opduiken: misschien is het bij voldoende deelname leuk om eens een reünie te organiseren.

29-2-2004
Naam: Joop Holleman
Email: jo.holleman@planet.nl
Lichting: Dpl. 54-4
Bericht: Schiterende SMC website,en hoop op deze site nog vele maatjes terug te kunnen vinden.

28-2-2004
Naam: Cor Steehouwer
Email: steehouwer@veteranen.nl
Lichting: 1947
Bericht: Fijn.Weer een nieuwe manier om met oude sobats in contact te kunnen komen.Ik verwacht er veel van.

28-2-2004
Naam: Jan Steenbergen
Email: steenbergenjan@zonnet.nl
Lichting: 1962-3, in jan 63 over als beroeps
Bericht: S.M.C. van harte gefeliciteerd met het openen van deze site. Ik hoop op deze manier nog meer in contact te komen met oud collega's, zowel dienstplichtig als beroeps.

28-2-2004
Naam: Piet Staats
Email: peterstaats@veteranen.nl
Lichting: 1946
Bericht: Blij dat deze site geopend is.Ben al een tijd,via Marechausseenostalgie bezig om oude maten van onze Indiétijd te vinden.Vooral die van Palembang 3 MP III.Hopelijk zijn er nog en reageren ze ens groetjes Piet Staats

28-2-2004
Naam: A.C.M. van der Linde
Email: a.c.m.vander@planet.nl
Lichting: 1952-3
Bericht: Gefeliciteerd met het openen van deze site en wens jullie veel succes er mee. Ik hoop via e-mailtjes nog meer oude dienstmakkers terug te vinden.

25-2-2004
Naam: Ruud Schokker
Email: schokker59@zonnet.nl
Lichting: 79-1
Bericht: SMC van Harte proficiat met deze mooie site en initiatief.

24-2-2004
Naam: Maarten de Jong
Email: m.dejong-33@freeler.nl
Lichting: 1953-3
Bericht: Lijkt me een plezierige uitbreiding van de uitwisseling van allerlei gegevens onder de oude blauwen en groenen

22-2-2004
Naam: Herman Klaassen
Email: hermanklaassen@wanadoo.nl
Lichting: Dpl. 59-3
Bericht: Ik werd opmerkzaam gemaakt via de website marechausseenostalgie over deze website, natuurlijk is de SMC voor mij geen onbekende, als Vice-voorzitter van het Thuisfrontcomité KMar, kom ik de mensen van het SMC op onze familiecontactdagen tegen, ik wil u feliciteren met deze goede website, en als oud dpl marechaussee heb ik mij aangemeld als lid van het SMC.

15-2-2004
Naam: Joop Rump
Email: jrump@hetnet.nl
Lichting: redactie/redactieadres SMC
Bericht: Beste vrienden, ik hoop dat vragen, opmerkingen over foto's artikelen e.d.in MC de SMC betreffende, behalve via deze site ook zeker via de redactie binnenkomen. De redactie houdt u dan verder op de hoogte. Veel leesplezier

13-2-2004
Naam: douwe leeuwerink
Email: dleeuwerink@hetnet.nl
Lichting: '54-6
Bericht: Leuk dat nu ook S.M.C.eeneigen site heeft,weer iets nieuws om te bekijken. Groetjes D.Leeuwerink.

11-2-2004
Naam: Jan Both
Email: jantan@v1318.drago.net
Lichting: dpl.56-5
Bericht: Van Harte gefeliciteerd, alweer een site waardoor we , waar ook ter wereld, contact kunnen houden. Natuurlijk zal ik, vanuit mijn woonland Spanje, regelmatig de site bezoeken. Jan Both.

7-2-2004
Naam: Roel Bouwman
Email: roel@pacific.com.au
Lichting: 61-4 beroeps
Bericht: Sedert de aankondiging in december 2003 heb ik regelmatig gezocht of SMC al on-line zou zijn. De SMC website is nu een feit. Van harte proficiat. Het bewijs is geleverd dat de SMC met haar tijd meegaat. U kunt rekenen op een vaste bezoeker in Australië.

5-2-2004
Naam: Hans Jansen
Email: hans_jansen@hetnet.nl
Lichting: Dpl okt.1953-juni '55 2 & 3-101 LKMBat
Bericht: De site ziet er perfect uit. Leuke aanvulling op het SMC-blad waarop ik al enige tijd weer ben geabonneerd. Is de link http://www.nldetirak.nl iets om als link op te nemen? Ook daar weer een link naar KMar aldaar.

4-2-2004
Naam: Ben Leeman
Email: benhanleeman@hetnet.nl
Lichting: 52 / 53
Bericht: Even reageren op de foto van het blad(v-o oud-dienstpl-mar )foto1KDC,hierop staan twee wachtmeesters Huisman en OldeRiekering,graag zou ik willen weten of er nog jongens zijn die hieop willen reageren.Kerst no 2003.

4-2-2004
Naam: Frans Meijer
Email: fhc.meijer@hetnet.nl
Lichting: 1964-3 (dpl en ber)
Bericht: Niet geheel onbekend dat er een eigen site zou komen, spreek ik mijn waardering uit voor de vormgevers dat hij er is en ik spreek tevens de wens uit dat de site mag uitgroeien tot een voortreffelijk product die de vriendschap voor alle "blauwen" van in en buiten het Wapen extra stimuleert.

31-1-2004
Naam: Paul Patist
Email: paulpatist@hotmail.com
Lichting: 73-1 (dpl)
Bericht: SMC, Van harte proficiat met deze eigen website !

31-1-2004
Naam: Harm Jan Bult
Email: hjbult@planet.nl
Lichting: 71-6 (beroeps)
Bericht: In één woord FANTASTISCH. De SMC, waar ik al JAREN lid van ben, een eigen site. Gefeliciteerd en ga zo door. Ik zal een regelmatige bezoeker van jullie site zijn.

28-1-2004
Naam: Ton Peters
Email: tepeters@planet.nl
Lichting: 62-2
Bericht: Na kennis te hebben genomen van de website van SMC heb ik mij direct aangemeld als begunstiger. Ik ben zeer benieuwd of er nog mensen zijn die zich mij herinneren. Wens SMC veel succes met deze website.

26-1-2004
Naam: Berry Kelderman
Email: bkelderman@chello.nl
Lichting:
Bericht: Mijn naam is Berry Kelderman. Ik woon in Leeuwarden en ik had een vraag. Ik zoek foto's van mijn vader van zijn dienttijd. Hij zat, voor zover wij weten in Harderwijk bij de marechaussee in de periode van 1954 tot 1963. Naar de verhalen die hij vertelde moest hij ook de toenmalige Koningin Juliana bewaken. Zijn beste dienstmaat heette Lajo van der Bij. Oh ja, mijn vader heette Henk Brandsma (HOMME) en hij kwam uit Leeuwarden. Mijn vader is afgelopen zomer overleden en omdat wij niet zoveel weten over zijn diensttijd, zou ik willen vragen of jullie mij en mijn broers en zus konden helpen. Bij voorbaat mijn hartelijke dank. Berry Kelderman Gerben Colmjonwei 133 8915 GK Leeuwarden

23-1-2004
Naam: Fred Klijndijk
Email: info@marechausseenostalgie.nl
Lichting: 67-5
Bericht: Beste SMC, hartelijk gefeliciteerd met de website. Ik wens jullie veel bezoekers en veel nieuwe begunstigers.

Eerste pagina :: Vorige pagina ::

Dank voor uw bezoek aan onze website en graag tot ziens!