De Gelderse Politiedag 2006, Thema: Burgers in Blauw

Gepubliceerd op: 14-10-2006


  Op de website van Politie Noord- en Oost- Gelderland wordt al melding gemaakt van de derde editie van de Gelderse Politiedag die op 14 oktober 2006 zal plaatsvinden.
Dit jaar is deze ‘opendag van de politie’ op Luchthaven Teuge. Een zeer bijzondere locatie met natuurlijk ook een spectaculair en bijzonder
  
programma. Terwijl de vliegtuigen af en aan vliegen en – bij goed weer- parachutisten landen, zullen de Gelderse Korpsen, de Politieacademie, Duitse politie en vele anderen zich laten zien en horen. Aan deze dag zal ook meewerken de Big Band van het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee, die zal zorgen voor het nodige ‘blauwe’ spektakel met optredens tussen 11.00 en 15.00 uur.


(foto: KMar)

De Gelderse Politiedag krijgt het thema “Burgers in Blauw”. De voorbereidingen voor deze dag zijn inmiddels in volle gang. De organisatie is drukdoende om een actief programma samen te stellen voor jong en oud. Zodra er meer duidelijk is over het programma, leest U op de website van de Politie Noord- en Oost- Gelderland. Maar noteer alvast in de agenda: 14 oktober naar Teuge! Dit mag je niet missen.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief