SMC-Contactmiddag in het Marechausseemuseum te Buren

Gepubliceerd op: 12-11-2013

De jaarlijkse SMC-contactmiddag in de dependance van het Marechausseemuseum te Buren zal plaats vinden op donderdag 13 maart 2014. Adres Weeshuiswal 4 (niet in het museum).

De belangstelling voor deze middag in ons museum is groot en vindt zoals gebruikelijk plaats in de gezellige dependance. Het is ieder jaar weer een verrassing wat er weer nieuw is of wat zich gewijzigd heeft in het museum.  

Museum Dependance.JPG
Het programma voor deze middag is als volgt

13.30 uur  :  aankomst en ontvangst met koffie/thee en cake 

14.00 uur  :  welkomstwoord door de directeur van het museum en de voorzitter van de reünievereniging MC. Aansluitend kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan het Marechausseemuseum en/of onder het genot van een hapje en een drankje wat bijpraten.

17.00 uur  :  genieten van een buffet in de dependance.   

De kosten van deelname aan deze contactmiddag bedragen € 12,50 per persoon, inclusief het buffet. Dit bedrag geldt voor begunstigers SMC, waaronder ook de partner wordt begrepen; niet begunstigers zijn ook welkom, zij betalen € 25,00 per persoon. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelding geschiedt door overmaking van het te betalen bedrag op:

ING-bankrekening: NL22 INGB 0007 5300 25, t.n.v. 'Reünievereniging M.C.', Walstro 33, 1273 BH Huizen onder vermelding van: 'BUREN' . Bij telebankieren graag uw adres vermelden. Uw aanmelding wordt uiterlijk 5 maart 2014 tegemoet gezien. Na 4 maart 2014 kunnen betalingen niet meer worden gerestitueerd.

Artikelen die u aan het museum wilt schenken, kunt u meenemen en afgeven.

Tijdens deze bijeenkomst zal een Algemene Ledenvergadering worden gehouden voor de leden van de Reünievereniging Marechaussee Contact.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij de voorzitter van de Reünievereniging, Roel Gras, tel. 035-5525831 of via email. 

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief