Aanvraag kaarten nationale herdenking op vrijdag 4 mei 2007

Gepubliceerd op: 4-5-2007

Tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei herdenken wij allen - burgers en militairen - die in het Koninkrijk der Nederlanden, of waar ook ter wereld, zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

Herdenkingsbijeenkomst Nieuwe Kerk.
Het Nationaal Comité 4 en 5 mei organiseert elk jaar op 4 mei een herdenkingsbijeenkomst in De Nieuwe Kerk voorafgaand aan de officiële plechtigheid bij het Nationaal Monument op de Dam om 20.00 uur.

Deze bijeenkomst is primair bedoeld voor overlevenden en nabestaanden. De bijeenkomst begint om 18.55 uur en duurt ongeveer tot 19.25 uur. Voor de aanwezigen in de kerk is ruimte gereserveerd aan de voet van het Nationaal Monument. Op de Dam zijn zitplaatsen beschikbaar voor mensen die moeilijk ter been zijn. Ook is het mogelijk om de plechtigheid bij het Monument op de
monitoren in De Nieuwe Kerk te volgen.
Om de bijeenkomst bij te wonen kunnen belangstellenden een brief sturen naar het Nationaal Comité 4 en 5 mei met daarin vermeld: naam, geboortedatum, adres, postcode en plaats, telefoonnummer, de reden
    
van aanvraag en eventueel de naam van de vereniging of organisatie waarvan men lid is.

Na ontvangst van de brief wordt men in het uitnodigingenbestand opgenomen en begin februari 2007 wordt de officiële uitnodiging toegestuurd. Bij de uitnodiging is een antwoordkaart gevoegd waarmee door een ieder maximaal twee kaarten kunnen worden aangevraagd. De antwoordkaarten worden door het Nationaal Comité in volgorde van binnenkomst behandeld.

Degenen die in de afgelopen jaren al een uitnodiging hebben ontvangen hoeven niet te reageren, zij zijn vast in het uitnodigingenbestand opgenomen en zullen in februari 2007 wederom een uitnodiging ontvangen.

Nationaal Comité 4 en 5 mei
Rapenburgerstraat 109,
1011 VL AMSTERDAM

Tel. 020-6205620
email : info@natcom45.nl onder vermelding van "De Nieuwe Kerk"

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief