Nederlandse en Belgische politie houden gezamenlijke controle in grensregio

Gepubliceerd op: 23-5-2024

De Nederlandse en Belgische politie hebben donderdagavond een gezamenlijke controle gehouden in de grensregio. Ook de Koninklijke Marechaussee sloot aan bij de controle. Tijdens de controle werden meerdere voertuigen, personen en hotspots gecontroleerd.

De Nederlandse en Belgische politie hebben donderdagavond, in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee, een controle gehouden in de grensregio. Meerdere voertuigen, personen en hotspots werden gecontroleerd. Aan de actie deden agenten van de basisteams Bergen op Zoom, Roosendaal en Weerijs mee. Vanuit België sloten de regio’s Politiezone Grens en Politiezone Noord aan.

Resultaten

Tijdens de controle kregen twee bestuurders een boete voor het parkeren op een invalideparkeerplaats en voor niet handsfree bellen. Daarnaast werd een persoon aangehouden met een aanzienlijke hoeveelheid geld en een mes. Dit zal verder onderzocht worden. Tevens verleenden de politieteams bijstand bij de arrestatie van drie verdachten die betrokken waren bij een vechtpartij. Deze aanhouding verliep zonder problemen.


Bron: Woensdrechtse Bode

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief