Opening gebouw Landelijk Tactisch Commando KMar!

Gepubliceerd op: 28-6-2024

Op 25 juni hebben we op Camp New Amsterdam het gloednieuwe kantoorcomplex van het Landelijk Tactisch Commando geopend. Diverse onderdelen van het LTC werken hier nu samen onder één dak. Dit nieuwe kantoor vormt dan ook een essentiële schakel in de centrale aansturing van de operatie van de KMar en daarmee voor het (ons) informatiegestuurde optreden!

Ik ben enorm trots dat ik dit prachtige gebouw samen met de Commandant Koninklijke Marechaussee, luitenant-generaal Annelore Roelofs mocht openen, na een videoboodschap van onze Secretaris-Generaal Maarten Schurink en prachtige woorden van de DG Rijksvastgoedbedrijf Yvonne van der Brugge. Het complex voldoet aan alle eisen voor een fijne werkomgeving. Het is ruim en licht, heeft comfortabele werkplekken en ruime vergaderlocaties. Uiteraard is ook aan duurzaamheid gedacht. Het complex is namelijk een zogeheten Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG).

Maar misschien nog belangrijker: dit nieuwe pand geeft een enorme impuls aan verbinding. Er zijn gezellige pantry’s ingericht, net als een fijne koffiecorner waar je even kunt ontspannen en samenkomen. Dit gebouw nodigt dan ook uit elkaar te ontmoeten! 

Veel partners en collega’s hebben keihard gewerkt om dit mogelijk te maken, onder meer het Rijksvastgoedbedrijf  Hegeman Bouw & Infra B.V.  Bouwgroep en Ministerie van Defensie Ondersteuningscommando. Mijn grote dank aan allen die een bijdragen hebben geleverd bij het realiseren van dit mooie gebouw.
Marianne Oolbekkink B. (Bianca) van Wesep Ralph Simmers Yvonne van der Brugge Maarten Schurink Mark Turksma


Bron: Jos Pieters via Linkedin

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief