Oproep bijeenkomst postactieve KMar-collega"s in de omgeving Rotterdam, e.o.

Gepubliceerd op: 15-6-2024

Ben jij die gezellige postactieve KMar-collega in de omgeving Rotterdam, Dordrecht, Voorne-Putten, Goeree Overflakkee of de Hoeksche Waard ? Was je beroeps, dienstplichtig, KVV, burger of reservist?Dan gaan wij, in samenwerking met de Stichting Marechaussee Contact, voor jou een gezellige middag organiseren! Op woensdag 04 september a.s. is onze 1e Regio-bijeenkomst postactieven KMar Zuid-Holland-Zuid.Jullie zijn allemaal van harte welkom in De Hoofdwacht, Markt 7 te Brielle. Beter bekend als de voormalige Brigade KMar Brielle.De bijeenkomst is van 13.30 uur tot ca 16.30 uur.De eerste drie consumpties en een borrelhapje worden aangeboden door de SMC. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Een eventuele partner is welkom, echter vragen wij dan €15,- eigen bijdrage à contant.

Parkeren
In Brielle kun je gratis parkeren. Let op, in de vesting alleen parkeren in de parkeervakken.

Parkeerterrein Thoelaverweg, loopafstand 6 min

Parkeren Turfkade , blauwe zone , tot 18.00 uur parkeerduur max. 2 uren, loopafstand 2 min.
Aanmelden
Geef je op en kom gezellig voor een hapje en een drankje en vooral voor de "sterke verhalen" Geef het ook door aan andere post-actieve KMar-collega's, die dit bericht misschien hebben gemist of geen social media gebruiken.
Ook van buiten de regio ben je welkom en zeker wanneer je in onze regio gewerkt hebt. Wij zien jullie aanmelding graag vóór 23-08-2024 via ons mailadres regio.kmar.zhz@gmail.com
Tot 4 september a.s. in Brielle.

Groeten, Len van Beesten en Marcel de Kreek

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief