Stichting Marechaussee Contact

Koninklijke Marechaussee voor 1945
Voor 1945

Korps Politietroepen

Korps Militaire Politie

Koninklijke Marechaussee (tot 1996)

Koninklijke Marechaussee

Koninklijke Marechaussee

Actueel

Dubbel compliment voor bouwbedrijf

Geplaatst op: 1-2-2018

Op donderdagmiddag 18 januari hebben KPCN, Koninklijke Marechaussee (KMar) en de Arbeidsinspectie een controle uitgevoerd op een groot bouwwerk nabij de Airport. De controle was gericht op het opsporen van illegale arbeid.

Bonaire bouwplaats jan18In totaal zijn circa 35 bouwvakkers gecontroleerd. Er is geen enkele illegale werknemer aangetroffen. Het bedrijf had de papieren en de administratie helemaal op orde. Dit is een compliment waard. Daarnaast waren het overgrote deel van de bouwvakkers lokale werknemers.

Het bedrijf vindt het belangrijk dat lokale mensen aan werk worden geholpen. Het bedrijf laat hiermee zien dat het wel degelijk mogelijk is om met lokale bouwvakkers een groot bouwwerk te realiseren. Ook dat is een compliment waard.

De komende tijd blijven KPCN, Marechaussee en de Arbeidsinspectie wekelijks gezamenlijke acties uitvoeren om illegale arbeid uit te bannen. Immers wordt op deze wijze de lokale arbeidsmarkt beschermd, arbeidsuitbuiting tegengegaan en wordt valse concurrentie voorkomen.

Bron : bonaire.nu


Andere nieuwsberichten:

Derde kwartaal 2018

Tweede kwartaal 2018

Eerste kwartaal 2018

Nieuwsberichten van voor 2018

Dank voor uw bezoek aan onze website en graag tot ziens!